Senior scramble 30.09.18

Dagens Scrambleturnering ble spilt på back 9 og nå er de siste 9 hulle i en meget bra stand. Vi har knapt sett noen av hullene så tørre som nå, og dette beviser at dreneringsarbeidet som ble gjort i sommer , virker.

Det var 23 av de mest sporty  deltagerene somstilte til tross for at det var meldt noe regn og vind.  Det har vært en tendens i den senere tid at været ikke har vært så bra på onsdagene, men det er en gruppe på ca. 20 spillere som møter hver onsdag for å ha det gøy med golf.

Det ble stilt en del spørsmål om endringer i spilleform eller av andre ting som ønskes endret på, og det kom flere forslag til hvordan og hvilke spilleformer som kunne brukes.

Diskusjonen gikk på hvordan vi kunne gjøre onsdagsturneringene mer attraktive for alle som ønsker å ha det gøy med golf.

Slik vi spiller i dag gjør inngangsbilletten enklere for de som nettopp har startet med golf eller at det er lenge siden sist de spilte, Dette gjør det vanskelig med andre spilleformer der det settes kanskje press på denne gruppen som føler seg usikre til å prestere. Tilbakemeldinger viser at noen vil nok ha problemer med å spille for eks. Fourball hvor hver av spillerne spiller egen ball til hullet og hvor den beste scoren teller.

Vi foreslår å utsette endringen til vi finner en løsning som alle kan bli med på.

Vinnere denne onsdagen ble:

Nr.1       Oddmund Lid, Per Ch. Sjøvik, Oddmund Svartveit og Karin L. Ekrene med 39 slag og 24 netto

Nr.2       Terje Kleppe, Jan Bendiksen, Per Kongshavn og Ole Berner Claussen med 41 slag og 26 netto

Nr.3       Svein Knutsen, Bjørnar Furumo, Roald Yndestad og Vidar Vikebø med 41 slag og 26 netto

 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.