PGA Professional

Vår Head Professional heter Gavin Hinds og kommer opprinnelig fra Irland. På denne siden kan du lese litt om hans bakgrunn og hvilken erfaring han har.

Gavin_MugshotBakgrunn: Gavin ble Profesjonell spiller i 2001, og var en del av eliteavdelingen med spillere ved Royal Dublin Golf Club. Der ble han trent av Leonard Owens PGA Master Professional, og Neil Manchip, trener for det irske landslaget. Christy O´Connor Senior var også medlem av klubben. Christy har spilte 10 Ryder Cup turneringer på rad, og er medlem av World Golf Hall of Fame.

Gavin var ferdig utdannet profesjonell trener i 2005, og tok over som trener på Royal Dublin. Han jobbet i denne stillingen helt frem til turen gikk over «dammen». I sin periode som trener ved klubben jobbet han med alle typer undervisning. Fra individuelle protimer, til gruppe og sponsor arrangement med kunder som Yahoo, Citibank og AIB. Gavin var også mye innvolvert i juniorgruppen i klubben, hvor han samarbeidet tett med juniorkomiteen og trente juniorene regelmessig.

Siden Gavin kom til Sveio Golfpark har han jobbet med å få golfere mer aktive på golfbanen. Hovedmålet hans er å holde våre medlemmer aktive som golfere og rekruttere nye medlemmer. Gavin har stor tro på at juniorer er fremtiden og har siden han startet hos oss jobbet med å utvikle junioravdelingen ved å f. eks introdusere elever fra Sveio Skole til spillet golf. 

Gavin har utviklet og forbedret Proshoppen og tilbyr i dag profesjonell service med det meste av utstyret fra de største leverandørene på markedet. Ved å være medlem av Golf Clubmakers Assosiation så er Gavin trent i Custom Fitting og kølle tilpassing som gir alle hans kunder et golfsett designet akkurat for ens ønsker og behov.

Har du køller fra Callaway, eller du ønsker du deg det? Gavin er utstyrsspesialist for Callaway. Er det noe du lurer på, så har han svaret!

Du kan kontakte Gavin ved å ringe proshoppen på 53 74 2020, mobil 483 56 158 eller send han en mail på HER.

PGA-crest-logo.JPG