En regnfull parturnering

Det var meldt relativt ugunstig vær denne skjærtorsdagen i Sveio. Men det stoppet ikke over 50 ivrige golfere. Selv om det ble en del avmeldinger så var det allikevel 52 regntette spillere som stilte til start. Alle vet at det blir litt mer utfordrende når grunnen er gjennombløt, men det ble allikevel spilt noen fine runder av mange par.  Det som var mest gledelig var at halvparten av lagene kom fra Bergensområdet. For de var nok dette været som å spille på hjemmebane.
Det var hele tiden jevnt i toppen av ledertavlen. Det vekslet omtrent hele runden. Men det var kun tre par som klarte å gå under lagets tildelte slag.
På tredje plass kom ringrevene Bent Sæverud og Gudbjørg Innvær. De gikk minus en og utfylte hverandre hele runden. Ett slag bedre gikk bergenserne Nicholas Mccourt og Marius Hauge. De presterte faktisk også å senke tilsammen 6 birdier, sterkt i disse forholdene. Men vinnerne denne dagen ble Bømlingene Petter Espevold og Remi Aasheim. Dei gikk tilsammen 3 under par og stakk av med hele pokalen.
Det var også tilleggskonkuranser
Closest to pin Colin Lunde
Trekning på startlisten:
Tor Ove Lussand
Normann Austvik
Og en Bergenser jeg ikke husker navnet på.
Takk til Dugnadsgjengen som stilte med nykokte pølser og deilige vafler
Neste turnering er allerede på mandag 2 Påskedag. Da er det singelturnering igjen, og værmeldingen ser meget lovende ut. Så meld deg på i golfbox snarest!
Mvh
Stig Runar Tveit
Turneringsleder

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.