Sveio Kommune Open 01.05.18

I tradisjons tro var det Sveio Kommune Open i dag 1. mai. 58 mann var med, og de fikk spilt nesten hele runden i tørt vær. Litt regn for de som kom inn sist, men en velykket dag.

Eivind Lunde vant Ordførens pokal med en fantastisk runde på 64 netto!! Han var dagens klare vinner med hele 5 slag ned til andre plass. Simon Eileraas var den som kom nærmest med 69 netto, fulgt tett av Bjarte Skimmeland med 70 netto.

Rådmanns pokal var en stableford turnering og Oddmund Lid vant med 41 poeng. Et poeng bak var Andreas Skattkjær, han spiller også venstre hendt og med 40 poeng var han enda et poeng foran Magnus Skåden.

Even D. Jacobsen vant Longest Drive på hull 9

Vidar Valdersnes vant Closest the Pin på hull 2 (110cm)

Resultat HER:

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.