Sesongen 2017 er nå i ferd med å avsluttes, og vi kan ta juleferie.

Styret sitter igjen med et inntrykk av at sesongen 2017 har vært vellykket både når det gjelder de nasjonale og lokale turneringer, pluss at tallene viser at det har vært flere spillere på banen i år enn foregående år. Dette er positivt med tanke på at golf for alle fungerer hos oss.

Det er oppnådd store resultater i vårt jubileumsår hvor Bård går hen og tar EM for juniorer pluss at han har vist svært gode resultater både internasjonalt og i nasjonale turneringer. Dette viser at har vi ressursene på plass, så som økonomi, støtteapparat og trenerkompetanse så kan også små klubber levere topp utøvere.

Det er i 2017 sesongen spilt ca. 150 turneringer og det er i størrelsesorden nær det vi klart å gjennomføre i de siste årene. Når vi nevner dette overfor andre klubber så er de imponert. Dessverre mangler vi frivillige til å bidra i turneringsarbeidet, men også i andre funksjoner. Den som styret vil nevne, utenom tjenestene fra Proshopen, er Pål Taraldsen som stiller og gjør en flott jobb med turneringsarbeidet.

Som det går frem av tallene så mangler vi noe på å være fornøyd når det gjelder barn, juniorer og ikke minst kvinner. Det vil i 2018 sesongen bli gjort tiltak for å bedre denne situasjonen og ha dette som et satsingsområde, men her trengs det hjelp fra medlemmer som ønsker å bidra slik at vi kan vise resultater på dette område.

Som dere sikkert har registrert så foregår det gravearbeid på banen, det er planlagt grøfting frem til Påske og hvor mange av hullene på back og hull nr. 3 på front vil bli drenert. Dette vil gi oss en bedre bane enn vi har opplevd i dette året hvor nedbørsmengdene er vært en hovedårsak til banens kondisjon. Dette håper vi blir mye bedre i sesongen 2018. Det er heller ikke planlagt store nasjonale turneringer i denne sesongen slik at banen får tid til å bli som vi alle ønsker at banen i Sveio skal være.

Det er mange interessante prosjekter som planlegges i 2018 og det vil bli en del oppgaver for både baneselskap og klubb, men derfor er det viktig at flere engasjerer seg i klubbarbeid.

Årsmøtedato for Klubben er satt til 8. februar 2018.

Jeg vil helt til slutt på vegne av styret ønske alle medlemmer en riktig GOD JUL og velkommen tilbake til en ny sesong i Sveio.

Styret

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.