Senior Scramble 13.03.19

Etter et meget dårlig vær på tirsdag stilte 27 til start på dagens Seniorscramble i et flott vårvær med sol gjennom hele runden. Denne gangen gikk vi back «og på sommergreener» for at vi der mente banen var tørrest og det var det meget bra forhold.

Det kom inn et forslag om å endre litt på oppsettet for turneringen, om å gå noe tilbake til tidligere modell hvor vi fikk tildelte slag for laget. Dette vil kanskje gi større muligheter for at flere vil kunne få bli en av de tre beste og ikke minst bli fotografert. Dette vil medføre noe mer arbeid med oppsettet av startlisten og etter en runde rundt bordene så ble resultatet at de som arrangerer dette må bestemme hva vi gjør videre.

Det blir de samme 27 som stiller hver onsdag og ved at Golfbox setter opp listen blir det ofte at vi spiller med de samme spillerne.  Målet med denne turneringen er at vi skal ha minst mulig administrative oppgaver, at vi skal komme sammen hver onsdag for å ha det gøy med golf og at  resultater ikke er det viktigste. Om det blir for alvorlig/rettferdig eller ikke, vil det bli vanskeligere å finne folk som ønsker å ta på seg arbeidet med turneringen.

Neste onsdag spiller vi fra front kl 11:00, starttidspunktet endres ikke før i slutten av mars.

Vinnere denne gangen ble:

No.1      Per Kongshavn, Asbjørn Henden, Peder Aarekol og Oddmund Svartveit med 37 slag

No.2      Aksel Brekke, Knut T. Mygland og Svein E. Birkeland med 37 slag

No.3      Bjørn Haraldseide, Per Ch. Sjøvik, Tore Lura og Jan Bendiksen med 38 slag.

 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.