REKORDTURNERING 18.05.23

Årets parturnering på Kristi Himmelfartsdag satt ny rekord i antall påmeldte lag/spillere. Den årlige parturneringen der spilleformen er parscramble fikk hele 100 spillere til å ta turen til Haugaland Golfklubb.

Det var flere som ville være med, men vi satt ett tak på 50 lag, for at det ikke skulle bli kork utpå banen. Og det skal sies, det var lite eller ingenting venting. Flesteparten holdt seg innafor 4.5 timer spilletid.

Hele 21 lag spilte par eller bedre på lagets HC. Og når vi tenker på at alle kun fikk 30% handikap så vitner det om mye storspill utpå banen. Det var veldig jevnt, og kun 8 slag skilte 1 til 21 plass.
Spilleforholdene var bortimot perfekte. Ein strøken bane, med nydelige greener og fine fairwayer gjør det hele til en god opplevelse. Og selv om det var en litt sure motvind på noen hull, så satt ikke det stopper for eagler og birdier. Topp 3 spilte alle -8 på lagest hc, og kun lagets hc skilte de tre lagene. På 3 plass kom Jonny Larsen og Bjørn Stødle. En haug med par og 5 birdier gjorde at de kapret den siste pallplassen.
På andre plass kom far og sønn Jacobsen. Helge Olai og Arne Jacobsen spilte en bogeyfri runde og senket 4 birdier. Veldig bra spilt.
Men de to som trakk det lengste strået denne torsdagen var duoen Eileraas/Rønnevik. Junior Theodor Rønnevik og senior Magnus Eileraas var tidlig i tet og holdt det hele veien inn. 6 birdier og en Eagle på hull 6 viste at dette ikke var noen tilfeldighet. Sjelden noen er minus 5 etter hull 6 på Haugaland Golfklubb.
Det var og noen tilleggskonkuranser. Closest to pin hull 2 vant Nina Helle, kun en skostørrelse fra hullet. Closest to pin hull 7 etter to slag var formspilleren Tore Trengereid, 1,40 fra hullet. Longest drive på hull 17 damer vant Sissel Frøyland. Mens lognest for herrer vant Espen Rasmussen. Trekning på startlisten vant Turid Skåden. Normann Austvik og Tore Ravn Ottesen vant også en premie, og de feiret som om de hadde vunnet.
En fin avslutning med pølser, frukt og drikke ble det og. Takk igjen til alle som bidro til at dette ble en så fantastisk dag.
Snart er det Pinse, og 2 pinsedag er det tid for ny turnering. Ikke vær sen med å melde deg på, for her skal vi fylle opp startlisten igjen 🙂

Mvh
Turneringskomiteen

 

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.