Pinseturnering

Årets pinseturneringen bød på noen utfordringer. Alle klubbene valgte å arrangere turnering samme dag, noe som gjorde at påmeldingen ikke ble så stor. Men 37 forventningsfulle golfere valgte allikevel den beste golfbanen i distriktet. 

Det var to klasser idag, en netto og en stableford.
Spenningen og resultatene vekslet om kapp, men til slutt endte det med solid seier i begge klassene.
I stableford-klassen hadde Torunn Nonslid nok en god dag. Hun spilte banen 2 slag bedre enn hc sitt og endte på en solid 3 plass. 2 plassen gikk og til samme familie, så noe rett må de ha gjort i pinsen. Rune A Slotten endte på en sterk 2 plass med minus 4. Særlig birdien på hull 1 er verdt å merke seg. Men en suveren 1 plass gikk til Rune Nesse. Han spilte en jevn og fin runde og endte opp -6.
I A klassen va det og jevnt fra 2 plassen og nedover. 3 plassen gikk til Rune Vinsjevik. Han senket hele 9 par denne mandagen, og det gir resultater. Han endte minus 1 på hc sitt, en god runde fra Stordingen.
På 2 plass med to birdier og 7 par kom Bjørn Stødle. En fin dag på jobben for Stødle. Men suverent best idag var Øystein Jensen. Han låg hele tiden oppi teten og bare økte momentet på slutten. 11 par og en fin birdie ble fasiten. Stabil golf der resultatet kunne blitt enda bedre om hullet hadde vært litt større. En fantastisk runde fra en spiller i form.
Det var også en del tilleggskonkuranser:
Closest to pin hull 2, Anders Tendeland, ca 1.5 meter ifra
Closest to pin hull 16, Stig Runar Tveit, ca 3 km ifra
Best bruttoscore på hull 7, stig Runar Tveit
Trekning på startlisten ; Daniel Myrvoll

Takk for oppmøte, kjekt at så mange er samlet etter runden.
Neste turnering er KIWI Sveio Open. Her skal vi klare å få mange spillere.
Siste turneringen før sommeren, så her er det bare til å melde seg på. Premie for tidlig påmelding. Trekning for de som er påmeldt før 3 juni.

Snakkes

Mvh
Turneringskomiteen

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.