Julehilsen fra styret

Julen nærmer seg raskt og det er kun noen uker til at vi er over i ny sesong det er kanskje tid for ettertanke, men også å se fremover hva vil med klubben vår.

Styret har i den senere tid arbeidet med spørsmål som relaterer seg til hvordan vi ønsker klubben skal utvikle seg. Vi må huske at Klubben er den som arrangerer turneringer og har ansvaret for de sportslige aktivitetene. Til å gjennomføre disse aktivitetene trenger vi flere frivillige som kan ta på seg oppgaver for klubben. Sesongen sett under ett er vi fornøyd, da vårt lag spilte seg opp igjen til eliteserien etter et år nede i 1. divisjon, dette står det respekt av og ikke minst Bård sine prestasjoner både nasjonalt og internasjonalt er vi kry av å ha som medlem av Haugaland Golfklubb noe som må vekke litt oppmersomhet at en så pass «liten» klubb kan skilte med et slikt talent. Gratulerer Bård.

Sesongen har også gitt oss positive ting som at damegruppen er voksende noe som vi har slitt med over lang tid, honnør til de som får dette til.

Ellers så har antall turneringer blitt noe redusert i 2018, onsdagsturneringene er faset ut, men vi håper å få disse turneringene opp å gå igjen i en eller annen form.

Seniorene med sin Seniorscramble har etablert seg med et snitt på ca. 26 deltagere, dette er meget bra, men det er plass til flere noe vi vil måtte fokusere på neste sesong. Seniorer har godt av å komme ut i den flotte naturen vi har i Sveio å bli med på å ha det gøy.

Det er noen planer om at seniorgruppen vil prøve en serie mellom alle klubbene i distriktet, men dette er kun på planleggingsnivå.

Det kan bli at vi får til en fast treningskveld hvor Gavin vil være tilstede for instruksjon, dette er noe mange har etterlyst, men nå ser det ut til at vi klarer å sette dette i gang i sesongen 2019.

Vi har søkt om å arrangere Srixon Tour i 2019, og er tildelt match turneringen som skal spilles fra 31 mai til 2. juni. Vi har akseptert overfor NGF at vi skal gjennomføre turneringen. Til dette trenger vi så en del hjelpere, men vi kommer nok tilbake til dette.

Et tema som også bør nevnes er å møte nye eller gamle melemmer med et «hei» ønske de enten velkommen eller velkommen tilbake, dette er viktig for at vi skal beholde medlemmene og at medemmene skal trives. Jeg tror ikke vi er så flinke til dette, men kanskje invitere nye medlemmer med på en runde på banen gjør kanskje at de blir fast medlem.

Vi vil få takke alle de som har brukt fritiden sin som trenere, deltagere i dugnader og alle de opprdag en klubb er avhengig av. Vi ønsker å bli mere profisjonelle i turneringer og dette krever mye av de som påtar seg oppgavene, men husk de er også viktige personer.

Jeg vil helt til slutt på vegne av hele styret få ønske alle medlemmene en riktig GOD JULog velkommen til en ny sesong i 2019.

 

Styret

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.