Julehilsen 2016

Sesongen 2016 er å i ferd med å ta slutt, og det er kanskje tid for ettertanke.

Vi i styret i Haugaland Golfklubb sitter igjen med en følelse av at årets sesong har vært særskilt vellykket, resultatmessig gjelder det alle gruppene. Det er gjennomført ca. 150 turneringer på vårt anlegg i Sveio i 2016 og i tillegg er Klubben blitt representert i NM for lag, NM Senior og ikke minst alle de nasjonale og internasjonale turneringer som Bård har deltatt i.

Det har vært økning i deltagerantallet i de interne turneringer, økning i damegruppen, juniorgruppen og til slutt seniorgruppen, og resultatmessig er det mye å glede seg over.

Bård sine flotte plasseringer i både internasjonale og nasjonale turneringer er vi alle svært kry av og at Haugaland Golfklubb blir å finne i den øverste delen av resultatlistene blir lagt merke til. Vårt NM-lag som spilte seg opp fra 1. divisjon til den øverste divisjonen og skal spille neste års NM på Bogstad mot de beste klubbene i landet, det er imponerende gjort av

Bård B. Skogen, Even Dueland, Eirik Grønnhaug, Jostein Kvaløy og Arve Skogen.

Seniorene har også representert med deltagelse i NM for lag hvor de gjorde en flott innsats som resulterte i at de beholdt plassen i divisjonen. Disse var Simon Eileraas, Terje Kleppe og Gunnar Braut.

HGK har også i år sammen med NGF arrangert Titleist Tour over 3 dager hvor 74 av de beste juniorene deltok, et flott sommervær gjorde disse dagene til en opplevelse.

Det er mange som skal takkes for innsatsen i sesongen 2016, alle de som bidro til at vi fikk gjennomført et prikkfritt arrangement i forbindelse med Titleist tour fortjener en spesiell takk. Banemannskapet som satte banen i en så flott stand fortjener også en spesiell takk.

Større ting som skal skje i 2017 er:

Klubben er 30 år og bør feire dette., Srixon tour (tidligere Titleist tour) skal arrangeres 20 og 21 mai, og ikke minst så skal det startes bygging av øvingsbane/driving range i 2017.

Vil oppfordre medlemmer som kan avse tid til komitearbeid melde seg, vi trenger flere som kan ta et tak for å bringe klubben videre i positiv retning.

Til slutt vil vi få ønske alle våre medlemmer store og små en riktig GOD JUL og velkommen til en ny og spennende sesong.

Styret i Haugaland Golfklubb

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.