Brutto Netto 22.04.2023

Turnering
Det var duket for nok èin turnering på Sveio Golfpark, og for en ramme vi fikk utdelt.
Sveio har badet i sol hele uken, og denne lørdagen var heller intet unntak. Perfekte spilleforhold gav håp om mange gode scorer.
Dagens turnering var en ny variant. Det var delt opp i 3 klasser, men alle deltok i alle klassene. Så det var faktisk mulig å vinne alle 3.
Og en som var i nærheten av å gjør det var Sindre Skippervik. En av landets beste frisbee-golfere har heldigvis begynt å prioritere vanlig golf igjen. Dette var Bømlingens første turnering og gjorde like godt rent bord i netto og stableford klassen. Noen av de samme prinsippene gjelder for begge sportene. Og spesielt Gavin sitt mantra «du må rotere» har han hatt godt nytte av. Mulig og at all rotering i kassen på KIWI Ølensvåg har gjort sitt. Butikksjefen Skippervik kroner dagen med en nyyydelig chip, rett i koppen på hull 11. en hærlig birdie. Andre plass i netto og stableford -klassene gikk til Roar Espevold, også han fra Bømlo. Verdt å merke seg birdiene han satt på hull 1 og 6.
3 plassen gikk til Odd Arild Larsen. Han hadde en nydelig runde. Senket 11 par, men det beste av alt var nok Eagle på hull 18! En sinnsykt sterk prestasjon.
I Brutto-klassen ble det nok ett drama. Kamphanene Even D Jacobsen og Øyvind Fykse Lie skulle nok en gang følge hverandre til døren. Men bak dei var det også flere som ville vær med på leken. Roger Bergmann og Knut Hjelle spilte også nydelig golf denne lørdagsmorgenen.
Bergmann tok 4 plassen med 11 par og en birdie, kanonbra 78 runde.
Hjelle vartet opp med nydelig spill, og rekken på hull 13,14,15 og 16 er PGA nivå. På de 4 hullene gikk han minus 3!!
9 par og 3 birdier ble fasiten, back 9 på 36 slag.
Første plassen ble ikke avgjort før langt utpå dagen. Det måtte faktisk omspill på hull 1 for å skille Jacobsen og Fykse Lie.
Even gikk front 9 på 36 slag, inkludert 2 birdier. Han avsluttet også med birdie på 18 i tillegg til en fuggel på 13.
Øyvind var i skikkelig birdie humør denne lørdagen. Han vartet like godt opp med 6 stykker!! De kom på hull 5,6,8, 13,14 og 17.
En ellevill prestasjon av elektrikeren fra Stord, som har trent mye wattbasert trening .Men det holdt bare til omspill mot Even likevel. Ett omspill som gav oss skikkelig spenning, burde nesten hatt overspenningsvern .En nydelig wood på hull 1 gjorde at han senket ett enkelt par, mens Even fikk litt kortslutning og endte opp med bogey.
Det var også noen tilleggskonkurranser idag.
Closest to pin hull 16, Knut Hjelle (birdie)
Closest to pin hull 2, Øystein Jensen
Og trekning på Startlisten gikk til Arild Valentinsen
Gratulerer til alle vinnerne!
Og en ekstra stor takk til Elise og Jorunn som tok på seg grillhanskene og serverte hamburgere og pølser av ypperste kvalitet! Samt vafler og kaffe
Nydelig samling etter runden. Snart er det klar for ny turnering. 1 mai er det Sveio Kommune Open. Etter det starter årets første West Coast runde.
Mvh
Stig Runar Tveit
Øystein Jensen
Turneringskomiteen

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.