Avslutningsturnering 2016

img_5019img_5020img_5022Da var årets siste 18 hulls turnering gjennomført! 42 deltagere stilt til starten i mildt høstvær. Alle hadde husket å stille klokka og vi hadde ingen som var ekstremt tidlig til start!!

Jonny Larsen stod på toppen av pallen etter dagens runde. Han hadde hele 41 poeng som var 2 poeng mer enn Haugesund GK’s Tore Handeland på andre plass. Jonny avsluttet runden med double bogey 6 på hull syv, mem muligheten for å slå sin egen rekord på front 9 tok knekken på han og endte med 39 slag og 23 poeng. Handeland spilt sin beste runden i Sveio som sikret han andre plass med 39 poeng. Siste mann på pallen var Roar Espevold med 37 poeng.

Stig Runar Tveit kom på 4. plass og Torbjørn Johannessen på 5. plass.

Eric L. Kgomotso vant Longest Drive på hull 9

Odd Bjelland vant Closest the Pin på hull 2 med 0,26m fra hullet!!

Fullt resultat HER

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.