Åpningsturnering 2021 resultater

Åpningsturnering 2021.

Da er årets første turnering gjennomført. Med strålende solskinn, tørr bane og trege greener fikk våryre golfere endelig testet turneringsformen. Dagen startet med nattefrost, som gjorde at det hele ble utsatt 20 min. Hele 60 spillere var påmeldt til dagens turnering, fordelt på 3 klasser.

A-klassen prøvde seg på bruttoslag fra gul tee (56). Hele 21 spillere var påmeldt til A-klassen, veldig godt oppmøte. Det kom spillere fra Sola, Sotra, Stord, Sauda og nærområdet. For de som fulgte med underveis så vekslet det godt underveis på leaderboarden. Erik Husebø, Tore B Olsen, Even D Jacobsen og Øyvind Fykse Lie var alle med å preget tetbildet. Men det var (ikke uventet), Stordabuen Fykse Lie som til slutt strakk det lengste strået, med en jevn og god golfrunde på 78 slag. Joar Borge hadde ein veldig god avslutning og tok andre plassen, kun ett slag bak. Even klarte også å komme seg på pallen med en fin 3 plass. På 4 plass kom Odd Arild Larsen, og Tore B Olsen tok 5 plassen. Det er verdt å merke seg at en flight presterte 3 eagler. Joar Borge på hull 17, Alf Magne Rørheim på hull15 og Fredrik Gravdal på hull 18.

Premier kan hentes i pro-shop.

I B-klassen var det 30 påmeldt. Der var det litt kniving mellom Jostein M Svendsbø og Robert Fludal. Men Robert hadde ein råsterk avslutning og vant med hele 3 slag, og gjekk runden -2. Det betyr nedskriving av HC :-). PÅ andre plass kom JOstein , og siste mann på pallen ble Rune A Slotten.

Dameklassen bestod av 8 spillere. Nina Helle vant med 2 slag på Torunn Nonslid og Jorunn Skåden.

Closest hull 2: Bjørn Tore Salbu

Closest hull 16: Anna Hestvik

Longest drive hull 9: Even Dueland

Takk for oppmøte og ein fin golfturnering. Husk neste turnering er Sveio Kommune åpen, på 1 Mai.

Stig Runar Tveit – Turneringsleder

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.