Golfsimulator

Velkommen til vår topp moderne High Definition Golf Simulator på klubbhuset i Sveio!

Drømmer du om å spille på Pebble Beach hvor de spilte U.S Open i 2010? Eller Bay Hill hvor Tiger alltid spiller bra under den årlige Arnold Palmer invitational? Hva med en runde på Pinehurst No.2 som har arrangert flere mesterskap en noen annen golfbane i USA? Nå har du muligheten her hos oss i Sveio!

DSC_0035Du kan lese om simulatoren, se priser og hvordan du booker tid ved å trykke her.

Se de første bildene fra vår simulator her.

The Championship Simulator er modellen vi har, og den skal være blandt de beste du kan spille på av simulatorer som er på markedet. I denne modellen har våre trenere muligheten til å gjøre svinganalyse og kølle tillpassning med mer. Ved hjelp av en simulator får vi utvidet vårt tilbud med aktiviteter for barn og voksne. Juniortreninger, Seniortreninger, Individuelle protimer, ulike turneringer, firmadager med mer. Det er bare fantasien som setter grenser når vi har et slikt produkt i hus.

DSC_0049-1Simulatoren er åpen hele året med størst «trøkk» i vinterhalvåret. For de som ikke vil spille utendørs på regnfulle dager så kan du bestille tid på simulator på samme måte som du gjør når du bestiller tid på banen i dag i Golfbox.

Har du spørsmål, snakk med oss i Proshop.

Vi gratulerer alle medlemmer og golfere på haugalandet med en ny flott aktivitet på Sveio Golfpark!

Du kan lese mer om simulatoren, teknologien og banene her.