Hilsen fra Bård

Kjære alle i Haugaland golfklubb!

I går tok jeg NM sølv på Miklagard. Det var et godt startfelt, så jeg er egentlig ganske godt fornøyd med det. Dagen derpå har jeg tenkt litt. Jeg føler meg alltid heldig som får representere den fine klubben vår. Det er helt spesielt å få utdelt NM medalje som Bård Bjørnevik Skogen fra Haugaland golfklubb. Jeg kjenner på tilhørighet, takknemlighet og trofasthet. 

Før jeg setter kursen tilbake til Texas på lørdag morgen, vil jeg derfor takke hele klubben min for all støtten jeg alltid har fra alle medlemmene. Videre vil jeg takke Gavin spesielt for årevis med tålmodighet og hjelp. Uten dere hadde jeg ikke tatt sølvmedalje i går. Tusen takk alle sammen!

Stor golfhilsen fra Bård.

Skriv en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.